Suzan van der Goes en Renee Piket
10 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Suzan van der Goes en Renee Piket 
Mindfulnesstrainer en coach


Mindfulness helpt je om stress te verminderen, beter te slapen, piekergedachten tot rust te brengen en meer te genieten. Wij, Suzan van der Goes en Renee Piket, zijn enthousiast over mindfulness en delen dit graag met jou. Wij organiseren verschillende mindfulness trainingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, mindfulness retraites op diverse mooie locaties in Nederland en mindfulness avonden in Den Haag.


2 beoordelingen

10 van 10
Helen,

De retraite was echt een cadeautje, een minivakantie helemaal voor mezelf, een verwenweekend om even lekker stil te staan. De stilte, de meditaties, de oefeningen, de prachtige locatie, het fijne gezelschap, het heerlijke eten. Alles was met veel zorg en aandacht geregeld. Echt heerlijk. Volgende herfst ga ik weer mee!

10 van 10
Annette,
Mindfulness Weekend Limburg 15-17 april 2016

In april 2014 heb ik meegedaan aan de mindfulness week in Ruurlo. Georganiseerd door Suzan van der Goes en Renée Piket. Ik vond het een geweldige ervaring. Binnen een paar uur voelde ik me opgenomen in een groter geheel. De groep deelnemers gaf me een veilig gevoel en de ruimte om mezelf te zijn. Eenmaal thuis hebben de inzichten van deze week me geholpen bij het nemen van een aantal belangrijke beslissingen.