Mirjam Nagel 
provocatief coach & trainer


Mirjam Nagel is eigenaar van Reverse coaching & organisatie support. Vanaf 1994 is zij een non-conformistische en uitdagende re-integratie adviseur, performance coach en mediator geweest. Sinds 2011 heeft zij een praktijk voor provocatief coachen & trainen. Provocatief coachen is een krachtig middel waarbij je snel tot de kern van een probleem komt.
Mirjam verzorgt workshops communiceren met lef: incompany, aan topsportteams, op congressen en ook middels open inschrijving voor particulieren. Tijdens deze workshops is haar doel opschudden en komen tot zelforganisatie. De individuele sessies die Mirjam geeft zijn gericht op assertiviteit, zelfwaardering, realisme en het maken van keuzes door uitdagende humor. De afgelopen jaren heeft zij hierin veel succes geboekt bij mensen met een burnout, relatie problemen, conflicten en re-integratie / loopbaan trajecten.
In haar vrije tijd zet Mirjam zich in als bestuurslid bij Kampong, gaat zij graag met de hond naar het bos en slaat ze tegen een hockey- of tennisbal.
Op een workshop die Mirjam Nagel begin 2014 verzorgde gaven deelnemers de volgende reacties:
• "Leuk om kennis te maken met deze vorm van coaching. Zeker toepasbaar als methode om beweging te krijgen!"
• "Verfrissend, confronterend en oplossingsgericht. Een fijne manier van presenteren doordat zij zich kwetsbaar durft op te stellen en humor weet te gebruiken."
Bron: Medilex, studiedag verpleegkundigen
nav workshop Communiceren met Lef