Rick de Jong 


Mijn naam is Rick de Jong, geheugensporter en breintrainer. In 2004 ben ik min of meer per toeval tegen breintechnieken aangelopen en het heeft mij sindsdien niet meer losgelaten. Ik ontdekte dat door toepassen van verschillende breintechnieken je veel meer kan presteren op het geestelijke vlak dan ons aanvankelijk wordt geleerd.
Ik heb de technieken in eerste instantie alleen ingezet in de geheugensport. De geheugensport is een officiële erkende sport met een wereldgeheugen sportbond en wereldranglijst. Sinds mijn eerste toernooi in 2008 is er gewerkt richting de subtop van de wereld en nog stijgende. En dat terwijl ik tijdens mijn studie een gemiddelde student was.

De technieken heb ik ook ingezet voor het dagelijkse leven. Om meer structuur en rust in het brein te krijgen. Ook om de zaken te onthouden die voor mij van belang waren. Namen van mensen die ik ontmoet, studies die ik volg, het leren van talen. Geheugen-en breintechnieken laten ons onthouden wat we willen onthouden en verscherpen onze concentratie en rust in een tijd van vele impulsen.
Omdat ik er zoveel baat bij heb gehad wil ik mijn ervaring en passie met jullie delen. Ontdek je geheugen-en breinkracht en leef fijner en met meer rust.
Kijk eens op de website van hetgeheugenvannu voor meer achtergrond informatie.

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.