Skool Workshop 


Wij creëren en realiseren trendy workshop-evenementen. De workshops zijn zowel geschikt voor verschillende onderwijssoorten als ook voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes!
Respect, cultuur, conditie en het ontwikkelen van zelfvertrouwen zijn de pijlers die bij Skool Workshop centraal staan. Deze aandachtspunten zijn in de workshops verwerkt en worden op eigentijdse wijze op de deelnemers overgebracht.

Wij laten de deelnemers kennis maken met verschillende vormen van sport, dans, kunst en muziek. Maar dat niet alleen, ze gaan deze ook daadwerkelijk beleven. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat elke deelnemer er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is.

Wij bestaan uit een groot team van energieke workshopdocenten. Binnen dit team werken wij met freelancers die ieder zijn/haar eigen specialisme heeft. Tevens zijn zij enthousiast, flexibel en pedagogisch onderlegd. Doordat we werken met gedreven, enthousiaste en pedagogisch onderlegde workshopdocenten zijn onze workshops professioneel en vooral energiek!

De workshopdocenten worden per workshop zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Ook zijn daardoor de workshops en voorstellingen passend voor iedere verschillende afnemer. Ze brengen namelijk entertainment dat een stapje verder gaat!