SollicitatieLAB 
Wie zijn de mensen achter Sollicitatielab?


Cees over Ton

Ton Vermin weet mensen altijd aan het denken te zetten. Ton heeft een unieke manier van coachen, betrokken, open en eerlijk, waar nodig uitdagend en confronterend, maar altijd met mensgerichte aandacht. Hij maakt daarbij gebruik van zijn jarenlange ervaring bij ABN-AMRO, zijn activiteiten binnen de vakbond en als eigenaar van De Weg naar Werk.

Ton is dus een uitstekende ervaren trainer met een flinke dosis humor, die al lange tijd succesvol is in het begeleiden van mensen bij het vinden van een nieuwe passende baan. Ton heeft veel mensen gecoached en getraind, waaronder de ex-medewerkers van de DSB-Bank, en daarbij uitstekende resultaten bereikt. Resultaatgericht,uitdagend, scherp, betrokken en met het hart op de goede plek, zorgt hij er voor dat jouw sollicitatie een succes gaat worden.

Ton over Cees

Ik werk nu al meer dan 3 jaar samen met Cees Bakker. Mij viel meteen zijn vriendelijke uitstraling op. Hij is echt een mensen mens. Maar onder deze vriendelijke uitstraling zit een scherp analyticus, die door zijn lange ervaring als manager binnen grote organisaties als KPN, Alcatel Lucent en overheidorganisaties, snel in staat is om mensen op hun sterke maar ook zwakke kanten in te schatten.
Door zijn gerichte vraagstelling en ook het vermogen om mensen op hun gemak te stellen, slaagt hij erin om kandidaten in een gesprek veel over zichzelf te laten vertellen. De trainer/coach in hem weet hen daarna ook op het goede spoor te zetten. Omdat hij 25 jaar als manager binnen grote bedrijven heeft gewerkt en in die jaren honderden mensen heeft gecoacht en beter heeft laten functioneren, kan hij als geen ander mensen trainen hoe zich te presenteren in het bedrijfsleven, maar ook bij overheidsinstellingen. Door zijn training, kom je ergens binnen.