Sportief Paaldansen 
Sportief Paaldansen is voor iedereen!


Leer paaldansen tijdens onze paaldanslessen en paaldansworkshops

De paaldanservaring van je leven!
Wil jij ook het sportiefpaaldansen ervaren? Of wil je jouw paaldansen verbeteren? Dan is paaldansen bij sportiefpaaldansen iets voor jou. Wekelijks begeleiden wij honderden dames, heren en kinderen van zeven tot vijftig bij hun paaldanstraining. Wij geven beginners en ervaren paaldansers paaldansles tijdens onze (privé)lessen, inloopworkshop en workshops.

Wij zijn Sportief Paaldansen
Wij geven sportieve paaldanslessen en (inloop)workshops in het centrum van Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Sportief Paaldansen is geschikt voor iedereen. Voor ieder niveau zijn oefeningen. Je gaat dus een eigen uitdaging aan, zonder vergelijking met anderen. Onze instructrices zijn professioneel, enthousiast en betrokken. Zij zorgen er samen met jou voor dat je jouw paaldansuitdaging haalt.

Onze missie – Iedereen kan paaldansen
Ook als je niet sterk bent, leren wij je paaldansen. Door de grote hoeveelheid oefeningen is er altijd een oefening die bij jou past. In twee uur leren wij je veel paaldansoefeningen. Hierdoor train je ook je uithoudingsvermogen, terwijl je lol hebt! Ontdek de ideale work-out.

Hoe wil je leren paaldansen?
Je leert paaldansen in onze groeplessen, in een privéles of (inloop)workshop. Je kiest zelf de lesvorm, de dag, het tijdstip, de instructrice en de stad voor je training. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Heb je nog vragen over Sportief Paaldansen?
Heb je vragen of opmerkingen over paaldansen? Dan mag je altijd mailen of bellen op 085-0220069. Je kunt ook verder kijken op onze website.

Sportieve groet,
Het team van Sportief Paaldansen