Studio Baart Kunst 


Zo begon het allemaal

In 2003 werd de studio opgericht met als doel lokale bandjes en muzikanten een plaats te geven om te repeteren en te relaxen. Toen nog onder de naam Oefencentrum Baart Kunst. De studio was gevestigd aan de Corantijn in Zwaag.
Via het radioprogramma Alter Ego FM werd de artiesten bovendien een podium gegeven op de lokale radio. Ook konden bandjes opnemen in de lowbudget opname studio.
In 2005 verhuisde de studio naar de Overleek in Medemblik, waar een flinke ruimte naar eigen smaak kon worden ingericht. Hier werd heel wat (lokale) rock & roll geschiedenis geschreven.

Gitaarles

Na enkele jaren kwam er steeds meer vraag naar gitaarles en sinds 2009 wordt er fulltime gitaar en tekenles gegeven bij studio baart kunst. Inmiddels hebben tientallen leerlingen de weg naar de studio weten te vinden en zullen er ongetwijfeld nog vele volgen!

We gaan er voor!

Studio baart kunst zal zich de komende jaren nog meer profileren als de nummer 1 gitaarschool van de regio! Ook de tekenlessen zullen worden uitgebreid en we zullen onze naamsbekendheid nog meer vergroten. En uiteraard bedanken we alle bandjes, artiesten en leerlingen die ons de eerste 10 jaar hebben gevonden!