studio TOUTDOUX 
workshops


Lijkt het je leuk om samen met anderen iets nieuws te leren en je eigen creativiteit te ontwikkelen? Om weer eens met je handen te werken en je hoofd leeg te maken? Gezellig met elkaar bezig te zijn en toch met een persoonlijk item naar huis te gaan?

Bij studio TOUTDOUX hebben we de mooiste materialen voor je verzameld. Aparte garens, speciaal voor ons gemaakt keramiek, zelf geverfde shiboristoffen: geen standaardproducten, maar kleine oplage’s.

Wij, Rosalie en Ans, zijn selfmade crafters, we hebben onszelf in de loop van de jaren verschillende technieken aangeleerd. Door de wol geverfd, om in een toepasselijke beeldspraak te blijven. Onze ervaring en kennis (ook over hoe het niet moet!) delen we graag met jullie. Daarnaast hebben we voorbeelden te over, om je van genoeg inspiratie te voorzien.

Onze workshops en open ateliers vinden plaats hier in onze studio of op locatie. Je kunt jezelf inschrijven voor een geplande workshop, maar je kunt er ook een aanvragen met je familie, vriendinnen of collega’s. Bijv. voor een babyshower, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

Hier vind je een overzicht van de groepsworkshops die we standaard aanbieden. Mocht je een ander idee hebben, neem dan contact met ons op, zodat we je wensen kunnen bespreken.

Raadpleeg de agenda op onze website voor de geplande workshops.