Summerfashionlab 
Opleidingsinstituut binnen Mode, Styling en Online Marketing


Over Summerfashionlab. Wie zijn wij?
Yvette Blom is medeoprichter en mede-director bij Summerfashionlab en NLModeacademie, waar zij al jaren aanstormend talent traint en coacht.

Na 26 jaar als ontwerpster, trendwachter, en concept stylist binnen de fashion-industrie te hebben gewerkt, is Yvette gestart aan een carrière als coach en stagebegeleider. Zo werkte Yvette door de jaren heen voor o.a. Claudia Sträter, Stylefair, Apple Store, Intersport en vele anderen merken. Na deze carriere besloot Yvette om haar kennis en ervaring te delen met aanstormend talent, wat zij als educator bij meerdere onderwijsinstellingen fashion opleidingen wist op te zetten.

Ondertussen is het haar passie geworden om haar kennis, ervaringen en enthousiasme te delen met studenten. Het coachen van studenten zou zij niet meer willen missen.

Door haar functie als stagebegeleider bij Academie Artemis blijft Yvette up-to-date en dicht bij het bedrijfsleven staan. Door deze reële kijk op de fashion-industrie kan zij jong talent op een betrokken, inspirerende en deskundige manier adviseren en coachen. Yvette volgt alle trends & ontwikkelingen op de voet, heeft een groot netwerk en onderhoud nauwe contacten met bedrijfsleven en stagebedrijven.

Waarom een workshop bij Summerfashionlab?
 Les van professionals uit het vak.
 Les in kleine groepen van maximaal 8 personen.
 Individuele begeleiding en veel persoonlijke aandacht.
 Summerfashionlab volgt alle ontwikkelingen op de voet.