Suzan van der Goes 


Ik ben Suzan van der Goes, na 25 jaar in het bedrijfsleven ben ik overgestapt naar een spannend bestaan als zelfstandig coach en trainer. Mijn bedrijf is gevestigd in Wassenaar en ik werk vooral in Den Haag, Wassenaar en Amsterdam.

Het werken met en voor mensen heeft mij altijd het meeste voldoening gegeven maar de laatste jaren lag de focus steeds meer op beleidsmatige zaken. Dit gaf mij veel onrust en niet meer de bevrediging die ik zocht in mijn werk. Ik heb toen besloten om mijn hart te volgen en mijn eigen bedrijf te beginnen. Met de keuzes die ik gemaakt heb, heb ik weer rust en balans gevonden in mezelf en in mijn werk. Als coach en mens ben ik nieuwsgierig. Op zoek naar de betekenis, het verhaal en de mens erachter. Ik ‘luister met mijn hart’, zonder oordeel, empathisch en betrokken. Compassie en verbinding zijn voor mij belangrijke sleutelbegrippen.

Opleidingen
Mijn coachingopleiding heb ik gevolgd bij de NCOI, HBO en Post HBO coaching en begeleidingskunde. Aan de hogeschool Utrecht heb ik de post HBO opleiding voor trainer Mindfulness gevolgd en aangevuld met de opleiding Mindful Parenting van de Universiteit van Amsterdam.

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd trainer compassie en zelfcompassie. De compassietraining heb ik gevolgd bij Frits Koster en Erik van en Brink en de zelfcompassie trainersopleiding bij Kristin Neff Christopher Germer.

Als Mindfulnesstrainer ben ik ingeschreven in het register van de Vereniging van Mindfulnesstrainers in Nederland (VMBN). Verder volg ik regelmatig mindfulness retraites in binnen- en buitenland bij onder andere Steve en Rosemary Weisman (Wat Kow Tahm, Thailand) en Thich Nhat Hanh.