Tanya Laumen 
Health coach


Iedereen verdient het de beste versie van zichzelf te worden.
Ik help jou daar graag bij!

Geen betere motivatie dan persoonlijke motivatie. Dat geldt voor afvallen en gezonder gaan leven. En dat geldt ook voor mijn motivatie om Yayot te starten. Ik ben Tanya Laumen-van Doorne, gewichtsconsulent en intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft me altijd gefascineerd.

Deze fascinatie werd nog groter toen ik me vanwege een voedselallergie noodgedwongen verdiepte in voeding en mijn eet- en leefpatroon drastisch veranderde. Er ging een wereld voor me open. Daarnaast zag ik als gezinsbegeleider hoe iedere thuissituatie uniek is en hoe zo’n unieke omgeving het maken van gezondere stappen erg lastig kan maken. Je moet immers niet alleen kijken naar wat bij jou past, maar ook naar wat in jouw thuissituatie past.

MBTI bleek voor mij een handige tool om snel, eenvoudig en doeltreffend zelfinzicht te krijgen. En zo leerde ik mezelf, mijn voorkeuren en valkuilen pas echt goed kennen en deze bij anderen te herkennen. Voor mij is MBTI een universele taal die iedereen makkelijk kan begrijpen. MBTI leert je positief te kijken naar je eigen mogelijkheden, om zo de levensstijl te vinden die echt bij jou past.

Als gekwalificeerd MBTI-trainer deel ik deze waardevolle kennis nu graag met anderen. Omdat ik vind dat iedereen het verdient de beste versie van zichzelf te worden.

Het resultaat hiervan is Yayot. Door jouw persoonlijkheid, levensstijl, gewoontes, privé- en werk centraal te zetten kunnen we samen een aanpak vinden die echt werkt. Niet voor eventjes, maar de rest van je leven.