Wieke Dobbelaer 
psycholoog / gecertificeerd Mindfulnesstrainer


...Wieke Dobbelaer, geboren in 1983 en woonachtig in Amsterdam. In 2007 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en sindsdien ben ik werkzaam in de reguliere gezondheidszorg. Ik haal voldoening en plezier uit de contacten met clienten en de werkzaamheden die ik verricht. Ik werk op een oplossingsgerichte manier en maak gebruik van cognitieve gedragstherapie, Mindfulness en EMDR.


Daarnaast ben ik sinds mijn puberteit bezig met bewustwording en heb ik verschillende benaderingswijzen uitgeprobeerd, ervaren en ook weer naast mij neergelegd. In 2004 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met familieopstellingen. Een jaar daarna heb ik een jaaropleiding Familieopstellingen gevolgd, die mij de basis van het werk heeft geleerd. Opstellingen hebben mij persoonlijk geraakt door de helderheid. Daarnaast verdiep ik mij sinds 2007 in Mindfulness, wat mijn bewustzijn vergroot en waardoor ik meer geniet van elk moment en anders omga met pijn en verdriet.


Ik combineer in mijn aanbod cognitieve gedragstherapie met bewustzijnsmethodes. Ik nodig uit om een ondersteuning te zijn voor een ieder die een verdiepende stap durft te zetten.

Het leven biedt elke dag opnieuw obstakels aan. Ik hoop dat ik anderen kan inspireren om deze aan te gaan met zelfvertrouwen en een lach!