Wietske Lycklama à Nijeholt 
Keepingtouch


In contact blijven met mooie momenten

‘ Geluk, het mooie en sterke zit in jezelf. Met dit inzicht straal je zelfvertrouwen uit en sta je sterker in je schoenen. Geniet daarom van je eigen positieve ervaringen want zij vertellen dit aan jou.
Ik geloof dat iedereen dit inzicht onbewust wel aanvoelt. Ik help je hierbij en maak dit tastbaar en zichtbaar met mijn kubus en andere producten van Keepingtouch.’

Mijn naam is Wietske Lycklama à Nijeholt (1963) en met Keepingtouch heb ik al veel mensen een bijzondere ervaring gegeven.

Verder gaan met een glimlach op je gezicht én met een goed gevoel, dat is mijn cadeau voor jou, voor nu en later!

Ik woon met mijn man en twee kinderen in Langezwaag (Friesland).


Waarom Keepingtouch?

Keepingtouch staat voor wat van waarde is voor jou. Waar je blij van wordt.
Dat zijn vaak kleine dingen die dichtbij zijn. Of ervaringen en complimenten die je een boost hebben gegeven.
Ook doelen en dromen die je wilt bereiken. Door deze zichtbaar te maken is het eenvoudig om hiermee in contact te blijven. En laat dat nou net de manier zijn om dichtbij jezelf te blijven of je droom te verwezenlijken.
Keepingtouch is er ook voor een persoonlijk relatiegeschenk en zeker voor een positieve mindsetting en positieve gedachten.

Meer doen met mooie momenten en ervaringen

Ik zocht een manier om meer te doen met mooie momenten en ervaringen. Als dat iets moois oproept heeft dat voor mij waarde wat er altijd mag zijn. Temeer omdat het hard werken is in onze snel veranderende samenleving, om je elke dag bewust te zijn van je eigen kracht en geluk.
Ik ontdekte dat als je deze mooie momenten tastbaar en visueel maakt ze sterker worden. Dit motiveert en geeft positieve energie en zelfvertrouwen op het moment dat het nodig heb is. Laat daarom die energie en kracht van mooie momenten en ervaringen voor je werken, om je droom waar te maken!

Ik zie je graag bij een workshop.

Wietske Lycklama à Nijeholt