Wineke en Harry Nijenhuis 
Dagda, cursussen en workshops


Wij zijn Wineke en Harry Nijenhuis. Van jongs af aan was er interesse in gezondheid en welzijn. Naast het verpleegkundig beroep bleef er voortdurend behoefte ons breder te oriënteren.
Diep van binnen was er de roep om vrij te zijn van beperkende overtuigingen en open te staan voor een wereld van mogelijkheden.

Wineke volgde opleidingen in yoga, intuïtieve ontwikkeling en rouwbegeleiding. Harry in o.a. electro-acupunctuur en Bocam, waar tai chi chuan onderdeel van is. Samen volgden we trainingen in geweldloze communicatie, familieopstellingen en spirit zang.
Toen wij gezamenlijk in opleiding waren voor Helende Reis therapeut bij Brandon Bays, is er een enorme doorbraak gekomen in ons ZIJN.
We hebben ervaren hoe bevrijdend en genezend deze methode is. Geraakt en ontroerd tot op zielsniveau. Blijvende vrede en vrijheid van binnen ervaren, door je te openen voor je eigen essentie. Het licht en het donker. Het voelt als een zegening en wij hebben dan ook behoefte deze liefdevolle vrijheid te zijn en uit te dragen.
Het voelt als thuis komen, ons werk in Centrum Dagda aan te bieden.