Yette Rohde 
Beeldend kunstenaar


Maak kennis met kunst, leer creëren wat niet in woorden gevangen kan worden, ervaar dat je een beeld/schilderij/tekening naar je hand kunt zetten en ervaar blikverruiming en plezier door lessen te volgen bij Atelier Rohde!

Atelier Rohde heb ik opgericht omdat ik mij graag inzet voor het bovenstaande en mensen op een ongedwongen manier kennis wil laten maken met tekenen en schilderen en hen hun eigen handschrift en vaardigheden wil laten ontwikkelen. Door gedegen en ambachtelijk onderwijs te combineren met een eigenzinnige creatieve denkwijze ontstaan er in de lessen van Atelier Rohde de meest bijzondere en interessante tekeningen en schilderijen.

Na in 2009 te zijn afgestudeerd aan de Vrije Kunst opleiding te Arnhem heb ik mij gespecialiseerd in tekenen en schilderen. Naast het werken als autonoom beeldend kunstenaar heb ik mij gericht op kunsteducatie en draag sindsdien met toewijding en enthousiasme mijn kennis over.

Mijn atelier aan de Dominicanenstraat in Nijmegen heeft een prettige werksfeer en biedt ruimte aan een kleine groep cursisten.

Yette Rohde, Beeldend kunstenaar en docent