Yvonne Dekkers 


Ik beschrijf mezelf graag aan de hand van enkele van mijn talenten. Deze eigenschappen maken mij wie ik ben. Ik zet ze specifiek in om anderen een stapje verder te helpen in hetgeen ze willen bereiken. Zoals in de workshop 'Maak werk van je persoonlijk talent'.
Als eerste is daar de 'groeimotor': Het maakt me blij om anderen te zien groeien, ik moedig mensen hierbij aan. Tijdens de workshop zal ik je stimuleren om naar jezelf te kijken en de kleine stapjes te waarderen.
Mijn talenten 'positivo' en 'buikdenker' laten mij altijd in oplossingen en mogelijkheden denken. Ik voel snel aan waar waar de kern van een probleem zit en kijk altijd vanuit verschillende perspectieven.
Nooit gebrek aan goede ideeën: als ' ideeënfontein' ontstaan ideeën bij mij als vanzelf. Ik vind het heerlijk om verbanden te leggen en bestaande ideeën bij elkaar te brengen. Het maakt mij ook een creatieve denker.
Leren is echt mijn passie: mijn talent 'kennisspons' maakt dat ik geen genoeg kan krijgen van interessante informatie en ontdekkingen. Ik wil het allemaal graag weten, maar alleen wanneer het mij boeit. Bijvoorbeeld alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling. Je zult dit snel herkennen aan mijn onderzoekende en oprecht nieuwsgierige houding.

Ik hoop snel kennis met je te maken en kijk er naar uit om samen op zoek te gaan naar wat jou uniek en blij maakt!