Yvonne Kervezee 
Creatief ondernemer


Even voorstellen:
Ik ben Creatief ondernemer, getrouwd en moeder van twee kinderen. Vanuit mijn persoonlijke (werk)ervaring geef ik Vaardigheids lessen en workshops aan kinderen en volwassenen. Daarnaast lever ik maatwerk aan klanten die op zoek zijn naar een vrolijke traktatie, bedankjes voor een bijzondere gelegenheid, surprises voor Valentijn en Sinterklaas en feestelijke decoraties op locatie. Je kunt mijn bedrijf en dagelijkse werkzaamheden vinden onder TraktatieWorkshop & De Creatieve Workshop, mijn gezellige atelier waar jij van harte welkom bent!

Zowel kinderen als volwassenen, hebben zoveel creativiteit in zich dat het bij ieder feestje, workshop of les opnieuw opvalt hoe leuk het is om samen te werken aan een project. Denk je dat je twee linker handen hebt? Verras jezelf tijdens een creatieve les, kom lekker los tijdens een gezellig vriendinnen uitje of neem deel aan een ouder & kind thema-workshop. Met behulp van mijn eenvoudig te volgen creatieve instructies, lukt het jou ook. Kom plezier maken en reserveer een workshop die bij jou past! Wil je alvast online kennis maken, dan kun je terecht op de website van mijn gezellige atelier "De Creatieve Workshop".

Kinderen komen helemaal tot hun recht in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste workshops en kinderfeestjes. Is je kind een dromer? Dan is hij/zij vast gek op thema-workshops als sprookjes, techniek & ontwerpen. Vraag gerust naar meer mogelijkheden en alle workshops kunnen ook aan huis of op een andere locatie gegeven worden. Bijvoorbeeld op maat gemaakt voor een projectweek of themadag op school, vereniging of als voorafje bij een theatervoorstelling.

Bel, mail of kom persoonlijk langs om samen een leuke invulling te creeëren voor jouw speciale gelegenheid. Tot gauw! Groeten van, Yvonne Kervezee