Vind Jezelf 
Gediplomeerd Coach/Counselor


Ik stel mij even aan jullie voor.
Ik ben Yvonne Witteveen, gediplomeerd Coach/Counselor, coach op het gebied van stress en relaties. In het kort iets over mijzelf.

Stress ligt aan de basis van heel veel klachten. Eigenlijk is alles terug te voeren op stress oftewel spanning in het lijf en is gebaseerd op angst. Aangezien ik vaak zelf spanning in mijn lijf ervoer, ben ik mij gaan verdiepen in stress en de opleiding tot stresscounselor gaan volgen. Door stress te erkennen en te herkennen, heb ik geleerd los te laten en heb ik mijzelf gevonden.

De eerste relatie die je hebt, is die met je ouders of opvoeders. Hier ligt de basis voor de invulling van alle relaties die gaan volgen. Als kind meet je jezelf een bepaald gedrag aan tijdens je kinderjaren, wat je later voor de voeten kan gaan lopen. Dan kom je erachter dat je toch heel graag op een andere manier in de wereld zou willen staan dan tot nu toe. Alleen weet je niet hoe, het gedragspatroon is zo gewend. Tijdens je kinderjaren leg je ook de basis voor je hechtingspatroon. Heb je je niet op een veilige manier kunnen hechten, kan dit je voor de voeten lopen bij het aangaan van een relatie of in een relatie. Veel kwartjes vielen hierdoor op zijn plaats.