Veelgestelde vragen

Kosten en betalen


Jullie adverteren met de boodschap dat Honck gratis is. Is dat echt zo?

Ja, dat klopt. Zonder addertjes onder het gras. Honck is opgericht door internetbureau Wend, Wend sponsort Honck momenteel zodat de huidige activiteiten kunnen worden uitgevoerd. Omdat Honck een start-up is en onlangs begonnen, is het doel Nederland eerst bekend te maken met het platform en in een later stadium winst te genereren. Hier zijn genoeg mogelijkheden toe, er komen in geen geval kosten voor de cursusgever en cursist bij kijken. Nu niet en in de toekomst ook niet.

Hoe regel ik mijn betalingen met de cursist?

Dit kun je op 3 manieren doen.
  1. Betalingen kunnen contant worden gedaan, bij aanvang van de cursus.
  2. Er kan binnenkort via onze site betaald worden via Pay-Pal.
  3. Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijvingen, dit regel je onderling met de cursist.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Na het maken van een reservering voor een cursus neemt de cursusgever contact met je op en krijg je onder meer inlichtingen over de gewenste wijze van betaling. Dit stem je samen met de cursusgever af


terug naar top
 
Zelf een cursus of workshop aanmaken


Hoe maak ik een cursus of workshop aan?

Via het menu ga je naar Geef zelf een cursus. Daar klik je de button Maak een gratis account aan aan. Na je geregistreerd te hebben kun je beginnen een cursus of workshop aan te maken. Je verzint een unieke naam en brengt de workshop onder in de bijbehorende categorie. Vul de 3 velden Algemeen, Verkoop en Profiel in, bekijk het voorbeeld en als je tevreden bent vraag je met de button Publiceren publicatie aan. Wij doen een inhoudelijke check, en als alles naar wens is wordt je cursus gepubliceerd.

Hoe lang duurt het voor mijn cursus gepubliceerd wordt?

Het duurt maximaal 1 werkdag voor we naar je cursusaanvraag hebben gekeken. Als deze ok is staat je cursus binnen 1 werkdag al online, je ontvangt hier bericht over. Als er nog iets toegevoegd of aangepast moet worden ontvang je eveneens binnen 1 werkdag bericht.

Het lukt me niet om een cursusfoto te uploaden

Om een goed beeld te krijgen van je cursus is het leuk om 1 of meerdere foto's toe te voegen. Om deze in goede kwaliteit te tonen moet de foto minimaal 800 x 600 pixels zijn. Als het je niet lukt om een foto toe te voegen heeft je foto een te lage resolutie.

Ik heb een workshop aangemaakt maar wil iets veranderen aan de tekst

Je kunt eenvoudig al je ingevoerde gegevens wijzigen door je in te loggen, op je desbetreffende cursus te staan en rechtsboven op de button bewerken te klikken.

Ik wil mijn cursusdata aanpassen

Je kunt eenvoudig al je ingevoerde gegevens wijzigen door je in te loggen, op je desbetreffende cursus te staan en rechtsboven op de button bewerken te klikken.

Wat kan ik zelf doen om meer inschrijvingen te krijgen?

Vergeet zeker niet om zelf je cursus te promoten onder je netwerk d.m.v. sociale media en eventueel je website. Na plaatsing kun je via je cursuspagina via verschillende sociale mediakanalen je geplaatste cursus delen onder je netwerk. Vraag je vrienden of ze jou bericht delen, zo bereik je nog meer mensen. Hier verbind je je profiel met sociale netwerken.

Wanneer maak ik een nieuw ticket aan?

Let op, je maakt geen nieuw ticket aan om een nieuwe cursus aan te maken. Voor iedere cursus gebruik je een nieuwe cursuspagina. Een ticket maak je aan om verschillende mogelijkheden voor je cursus aan te geven. Bijv. voor een nieuwe locatie, nieuwe aanvangstijden, verschillende dagen waarop je de cursus aanbiedt of verschillende groepsgroottes.


terug naar top
 
Mijn profiel


Ik kan mijn profielfoto niet uploaden

Je profielfoto moet minimaal 100 x 100 pixels groot zijn om goed weergegeven te kunnen worden.

Wachtwoord vergeten

Op de homepagina rechtsboven vind je de button inloggen. Daar kun je eenvoudig je wachtwoord opnieuw instellen of klik hier.

Aanmelden bij Honck

Je kunt je gemakkelijk bij ons aamelden door je hier te registreren.

Wat vertel ik over mezelf op mijn profiel?

In het vrije veld op je profielpagina vertel je wie je bent, wat je passies zijn en waarom mensen de aangeboden cursus(sen) bij jou moeten volgen. Je kunt hier gerelateerde opleidingen of afgeronde cursussen vermelden. Alles waarvan de cursist een goed beeld krijgt van jou als docent.

Persoonlijke gegevens wijzigen

Je kunt je gegevens als je mailadres wijzigen door in te loggen en rechtsboven naar je profiel te gaan. Vervolgens klik je op mijn account, en account. Hier wijzig je je gegevens.

Ik krijg mijn website niet ingevoerd en ontvang de melding “ongeldig URL adres”

Vergeet niet http:// voor de www in te voeren.


terug naar top
 
Inschrijven voor een cursus of workshop


Ik heb gereserveerd voor een cursus of workshop. Ontvang ik een bevestiging?

Je ontvangt automatisch een bevestiging. De cursusgever neemt hierna contact met je op zodat je eventueel nog vragen kunt stellen en je ontvangt aanvullende informatie.

Kan ik ook voor andere mensen inschrijven?

Jazeker, je schrijft gemakkelijk in voor jou en je vrienden. Jij bent echter wel contactpersoon, de docent zal met jou de betaling afhandelen en aan jou aanvullende informatie verschaffen.

Er is niet genoeg plek meer. Wat nu?

Het kan zijn dat er niet genoeg plek meer is. Neem dan altijd contact op met de cursusgever. Wellicht kan hij of zij een uitzondering maken of je krijgt vast informatie over nieuwe data zodat je er de volgende keer op tijd bij bent.

Ik heb misschien interesse in een workshop en wil meer informatie ontvangen

Op iedere cursuspagina staat de button Neem contact op. Stel hier je vragen aan de cursusgever. Dit is uiteraard vrijblijvend.


terug naar top
 
Kwaliteit van de cursus


Hoe weet ik of een cursus van goede kwaliteit is?

Iedere cursusgever heeft de mogelijkheid cursisten uit te nodigen een review over zijn of haar cursus te schrijven. Die staan op de cursuspagina en geven een goede indruk van de cursus. Ook kun je uit de ondersteunende tekst bij een cursus en de korte biografie over de cursusgever afleiden wat voor een cursus je precies bezoekt en wat voor een ervaring de docent heeft. Heb je nog vragen aan de docent dan kun je altijd contact met hem/haat opnemen.

Hoe nodig ik iemand uit om een review over mijn cursus te schrijven?

Op je cursuspagina vind je rechtsboven de button Vraag om beoordelingen. Hierna hoef je enkel de gewenste e-mailadressen in te vullen en een begeleidende tekst naar wens. Versturen en klaar is kees.

Wie nodig ik uit om een review over mijn cursus te schrijven?

Iedereen die (ooit) een cursus bij je gevolgd heeft kun je uitnodigen een review achter te laten. Hoe meer reviews op je pagina hoe sneller mensen geneigd zijn een cursus bij jou te volgen. Nodig dus veel mensen uit, je hebt alleen de mailadressen nodig om een review te kunnen versturen.


terug naar top